Welkom

23 IJsland Vestrahorn
22 IJsland Vestrahorn
21 IJsland Vestrahorn
20 IJsland Paarden
19 Australië Kangoeroes
18 IJsland Aurora Borealis
17 Nederland Kaapse Bossen
16 Nederland Kaapse Bossen
15 IJsland Fossarrett
14 IJsland Jokulsarlon
13 IJsland Arnarstapi
12 Australië Flinders Ranges
11 Australië Flinders Ranges
10 Ernie
9 IJsland Aurora Borealis
8 IJsland Vik Reynisdrangar
7 IJsland Fjallsarlon
6 Australië Flinders Ranges
5 Australië Flinders Ranges
4 Australië Rainbow Valley
3 IJsland Nupstadir
2 IJsland Fjardrarglufur
1 IJsland Diamond Beach

Welkom op mijn website en weblog

Ik heb mij toegelegd op het schrijven van boeken en publicaties over fotografie en gerelateerde onderwerpen voor een uitgever, dit heb ik ook enkele jaren onder eigen beheer gedaan.

Voor productfotografie voor een webwinkel of Marktplaats kunt u ook bij mij terecht, ik heb mij met name op kleinere producten als kleding, bloemen, planten en dergelijke toegelegd. Ook fotografeer ik kleine huisdieren. Dit gebeurt allemaal in mijn kleine studio boven in ons huis dus helaas voor echt grote producten en dieren gaat dit niet lukken.

Op mijn weblog plaats ik voornamelijk foto’s en berichten op het gebied van fotografie, mijn werk en reizen. Tijdens echt lange vakanties plaats ik hier ook reisverslagen. Voornamelijk zullen het echter foto’s en fotografie gerelateerde berichten zijn die ik plaats, jullie opbouwende kritiek en reacties stel ik zeer op prijs.

Als u in het weblog op een foto klikt opent deze in een leeg scherm, het formaat is gelijk maar de foto is beter te bekijken. Verder staan er veel foto’s de fotoalbums, zie het desbetreffende menu. Alle info over onze reizen naar Australië is te vinden op mijn website Aussiroo. Ook zijn er fotoalbums te bekijken waar de foto’s veelal groter zichtbaar zijn.

Op alle foto’s die ik op deze website en weblog plaats rust mijn copyright en ze mogen niet zonder mijn toestemming gebruikt worden, ook bevatten ze een zichtbaar en onzichtbaar watermerk.

Joke

Mijn webshop bij Werk aan de muur

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet weergegeven. Verplichte velden worden middels * weergegeven

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.